Nationale Veilig Varen Week – Veilig blijven op onze wateren

Nationale Veilig Varen Week is 21-27 mei, en we willen ervoor zorgen dat onze bewoners en bezoekers veilig blijven terwijl ze genieten van onze turquoise wateren hier in Panama City Beach. De Amerikaanse kustwacht herinnert mensen aan een paar dingen die u op een boot beschermen:


 • Draag altijd een door de Amerikaanse kustwacht goedgekeurd reddingsvest
 • Volg een cursus vaarveiligheid
 • Dien een floatplan in bij iemand die je vertrouwt
 • Drink niet en ga varen, alcohol is de belangrijkste factor bij dodelijke bootongevallen
 • Zorg ervoor dat je alle vereiste veiligheidsuitrusting hebtCharters en cruises beschikbaar


Veel vischarters en Shell Island-cruises zijn heropend en zijn geweldige manieren om u veilig van en naar Shell Island of het water te brengen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u zelf hoeft te rijden. Capt. Anderson’s Marina heeft een verscheidenheid aan cruises en charters waaruit u kunt kiezen:
Deze diepzeevisreis van 10 uur is een geweldige manier om de Golf van Mexico in te gaan met enkele van de beste vissers in onze omgeving. Het is $ 90,00 voor een visser en $ 35,00 voor een rijder en omvat aas, uitrusting, hengel, haspel, licentie, belasting en zelfs ontbijt, lunch en drankjes.
Deze veerboten zijn een van de gemakkelijkste manieren om naar Shell Island te gaan voor een dag vol plezier. Je kunt alles meenemen wat je nodig hebt voor een dag op de boot, zoals een koelbox, snacks en zonnebrandcrème. Shuttles vanaf de jachthaven starten om 9.30 uur en gaan tot 15.30 uur. Het is slechts $ 22,00 voor een volwassene, $ 12 voor kinderen van 2-11 jaar en $ 20,00 voor senioren en militairen.
De Capt. Anderson III heeft een afgesloten en klimaatgestuurd benedendek met kijkvensters rondom, compleet met een snackbar, toiletten en een openlucht uitkijkplatform op de boeg. Deze reis van 3 ½ uur brengt je naar Shell Island, dus houd je camera gereed en je ogen open om visarenden te zien die nestelen en naar vissen duiken, dolfijnen die vissen proberen te stelen uit de bronnen met levend aas, en veel blauwe reigers en pelikanen die rondhangen op de palen!
Deze charterboot van Capt. Anderson is slechts een van de vele die u voor een dag kunt boeken om familie of vrienden mee te nemen. Elke charterboot is in privébezit, wat een unieke ervaring biedt voor diegenen die een diepzeevisreis willen die is afgestemd op wat u en uw groep willen. Elke kapitein bepaalt zijn eigen tarieven en schema’s, dus neem contact op met Capt. Anderson’s Marina voor meer informatie.


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Mi-tango.be
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart