2022 Pepsi Gulf Coast Jam

Met de zomer voor de deur beginnen velen uitstapjes en activiteiten te plannen om met vrienden en familie van te genieten, en wie zou het niet op het strand willen doorbrengen met luisteren naar live countrymuziek? Op 2-5 juni keert het langverwachte Pepsi Gulf Coast Jam-concert voor zijn tiende jaar terug naar Frank Brown Park in Panama City Beach met bekroonde artiesten en bands die dagelijks optreden tijdens een van de meest opwindende vierdaagse countrymuziekfestivals die er zijn!


Pepsi Gulf Coast Jam brengt je de meest verse geluiden in countrymuziek en dit jaar is daarop geen uitzondering.


Headliners omvatten: Florida Georgia Line, Brooks & Dunn, Old Dominionen Brett Jong. Ondersteunende acts omvatten: Gary Allen, Chris Janson, Scotty McCreery, Jordan Davis, Maddie & Taeen meer!


Naast gevestigde entertainers sponsort de Gulf Coast Jam de Pepsi Southern Original-wedstrijd. Opkomende country- en zuidelijke rockartiesten dienen hun beste werk in en strijden vervolgens om een ​​kans om te spelen in de Pepsi Gulf Coast Jam. Kom voor je favoriete artiest en misschien ontdek je wel het volgende grote ding voor iemand anders!


Voor meer informatie en om tickets te kopen, klik hier.


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Mi-tango.be
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart